Ravnateljica zbog koje je propao višemilijunski projekt: Tko radi, taj i griješi…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Nakon što je čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak komentirao propust ravnateljice Dječjeg vrtića “Pčelica” Martine Kovač, red je bio da čujemo i njezin komentar na cijelu priču. Podsjetimo, prema Pirakovim riječima, Kovač je napravila propust, ne prijavivši na vrijeme nastavak projekta „Za čazmanske mališane zajedno“ putem kojeg su roditelji u dvije smjene dobili priliku djecu ostaviti na brizi u vrtiću.

– Nismo predali projekt u devet i neku minutu već je predan u 11 sati. Ravnatelj je uvijek odgovoran za puno toga u ustanovi pa mogu reći da sam odgovorna i za to. No, na kraju krajeva svi smo mi ljudi, tko radi taj i griješi. Žao mi je što je došlo do propusta, ali jednostavno nisam nigdje mogla iščitati da je vrijeme bitno za predaju. Tako je ispalo – kaže ravnateljica.

Priznaje Kovač da joj je to velika opomena za naredne natječaje. Opomena će, prema riječima gradonačelnika Čazme Piraka, doći i na vrata ravnateljice, ali prema svemu sudeći, ovo joj je škola i drugi puta će pametnije.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!