Upravno vijeće neodlučno oko novog ravnatelja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iako je od zatvaranja natječaja za novog ravnatelja ili ravnateljicu Opće bolnice Bjelovar prošlo više od dva tjedna, Upravno vijeće još uvijek se nije sastalo kako bi razmotrilo pristigle zamolbe. A kad će, još uvijek se ne može precizno utvrditi, potvrdio nam je njegov predsjednik, dr. Emanuel Modrić.

-Sjednica Upravnog vijeća, na kojoj će se raspravljati o kandidatima za ravnatelja Opće bolnice Bjelovar, održat će se najvjerojatnije idući tjedan ukoliko to dopusti trenutna epidemiološka situacija – odgovorio je šturo na naš upit dr. Modrić.

Podsjetimo, na natječaj su pristigle dvije prijave, ona dr. Ivanke Fehir Radanović, šefice bolničkog Dječjeg odjela, koja trenutno obnaša dužnost ravnateljice bolnice. Zamolbu za ovaj odgovoran posao poslao je i bjelovarski bankar Zvonimir Žarec, koji je svojedobno konkurirao i za mjesto ravnatelja Daruvarskih toplica.

Podsjetimo, kandidat ili kandidatkinja za ravnatelja/icu OB Bjelovar mora imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij te najmanje pet godina radnog iskustva u struci, a imenuje se na mandatno razdoblje od četiri godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!