Lopovi nikad ne spavaju, Komunalac osigurao čuvara cvijeća!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Uoči blagdana Svih svetih, na bjelovarskoj gradskoj tržnici redovito raste broj prodavača koji prodaju svježe cvijeće za uređenje grobnica svojih najmilijih. Više o tome ispričao nam je član uprave Komunalca, Josip Heged.

– Konstantno, tijekom cijele godine na bjelovarskoj tržnici imamo 12 do 15 cvjećara koji uredno prodaju svoje cvijeće. Budući da se bliži blagdan Svih svetih, pojavili su se, kao i svake godine, cvjećari koji prigodno prodaju cvijeće i svijeće, a koji su zakupili štandove od 1. do 31. listopada – navodi. Otkrio je koliko takvih prodavača trenutno nudi svoje cvijeće na tržnici, ali i naveo da će cvijeće biti izloženo i u kasnim satima, naravno uz čuvara.

– Trenutno imamo 20-ak prodavača sa 120 prodajnih mjesta. Netko ima dva do tri prodajna mjesta, netko štand. Oni prodaju svoje cvijeće cijeli ovaj mjesec do kraja radnog vremena tržnice, do 15 sati, no prodaja će se ovih dana produžiti. Cvijeće će ostajati izloženo na tržnici tijekom noći, imat će svoga čuvara koji će paziti na njega, a prodaja će biti organizirana tijekom gotovo cijelog dana – kaže. Ljudi su ponudom zadovoljni.

– Interes građana je velik, oni najviše kupuju cvijeće za uređenje grobova na našoj tržnici. Ponuda je dobra, čak odlična i mislim da cijene nisu previsoke, odnosno da se cvijeće može nabaviti po pristupačnim cijenama – otkriva. Korona kriza nije utjecala na ponudu cvijeća pa će svatko bez problema moći naći cvijeće koje mu odgovara, navodi.

– Naši proizvođači cvijeća uspjeli su održati proizvodnju i vjerojatno očekuju i dobru prodaju. Vjerujem da će svatko od građana tko je zainteresiran i traži aranžmane i cvijeće moći po pristupačnim cijenama pronaći ono što traži – zaključuje.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!