Hrebak otkrio plan, nalazi li se i vaša ulica na listi prioriteta?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na nedavno održanom predstavljanju novih strojeva i opreme nabavljenih u sklopu projekta aglomeracije, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak osvrnuo se na ulice koje se rade ili tek planiraju raditi u narednom razdoblju.

Jedna od zagonetki koju je Hrebak riješio je Staroplavnički prilaz.

– To je projekt Grada Bjelovara koji jednostavno ne stignemo napraviti u ovoj godini pa nema smisla da ga sada i započinjemo. Novci su za taj dio osigurani i potpisan je ugovor s izvođačem radova. Prebacili smo Staroplavničku za proljeće sljedeće godine jer jednostavno ne stignemo – rekao je Hrebak.

U ovom trenutku, na području Bjelovara prioritetne su Ivanovčanska ulica, Lug i Ulica Alojzija Stepinca. Stanovnici navedenih lokacija završetak radova mogu očekivati do kraja ove godine, poručio je Hrebak.

– Stepinčeva do kraja godine sigurno, Ivanovčanska plus Lug kroz nekoliko tjedana – rekao je Hrebak naglasivši da je nedavno održan i koordinacijski sastanak Vodnih usluga, HEP-a, Plinare Bjelovar i Grada Bjelovara, a sve s ciljem da se radi koordinirano i da se radovi preklapaju.

– Pokušavamo skroz obnoviti one glavne ulice, a što se tiče manjih postoji razlog zašto one dolaze kasnije na red. Ako jedna plinska cijev prolazi kroz ulicu, ne možemo to obnoviti već ćemo čekati neku drugu priliku. I previše je ulica koje se rade u projektu aglomeracije – poručuje Hrebak. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!