‘Hrebakova transparentnost je poluproizvod, prodaja magle i otkrivanje tople vode’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Non stop slušamo od Transparentnog Cezara, transparentno ovo, pa ono, tko god je išao istraživati stranice grada Bjelovara dobio je zanimljive podatke o istim činjenicama sa vremenskim odmacima i tako kako se on počinje hvaliti da će cijela Hrvatska kopirati njegov potez, upitao sam najvećeg pravnika u Saboru, Daliju Orešković, a žena je bila predsjednica Povjerenstva za sukob interesa i korupciju, mrzi tko sav normalan svijet, šta ona misli o svemu, pa dobio odgovor, pročitajte, napisao je Darko Hlupić koji tako izaziva Daria Hrebaka, političkog suparnika.

Dalija je pak žestoko oplela po bjelovarskom gradonačelniku predviđajući mu brz nestanak s političke scene proglašavajući njegov način prikaza gradskih troškova javnosti – poluproizvodom.

Da svađa bude slađa pobrinule se još jedna iz poražene Bajsove vlakić koalicije Bojana Hribljan. „Transparentnost Bjelovara poluproizvod je i fake opće poznat i predmet je šale. Nama koji živimo u takozvanom transparentnom gradu nije svejedno.

Hoćemo li doživjeti da se grad vodi pošteno bez prodavanja magle i bez toga da stalno otkrivamo toplu vodu?“, zapitala se Hribljan.

Prema dosadašnjim iskustvima, Hrebakov odgovor nećemo dugo čekati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!