Još se ne zna tko je ispalio hitac u glavu oca troje djece

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Grubišnopoljci su u šoku. Jučer je stradao njihov sumještanin, prijatelj i poznanik Darko Školak. Policija još uvijek istražuje okolnosti tragedije koja se dogodila u nedjelju oko 11,30 sati na području otvorenog lovišta u blizini Male Dapčevice, u lovu koji je organiziralo Lovačko društvo ‘Jelen’ iz Ivanovog Sela. Netko od kolega lovaca u glavu je pritom ustrijelio nesretnog Darka. Iako je u rekordnom roku prebačen u Opću bolnicu Virovitica, spasa mu nije bilo. Njegovi kolege su u šoku i nitko tko je bio u lovu ne smije davati izjave dok se ne okonča službena istraga. Neslužbeno doznajemo kako je u tzv. prigonu na divljač bilo više osoba te kako se istražuje čiji je točno hitac bio koban za 45-godišnjeg Grubišnopoljca. I iz policije su poručili kako je službena istraga u tijeku, detalje za sada ne otkrivaju.

Darkovi sugrađani otkrivaju nam kako je riječ o vrijednom i marljivom čovjeku koji je uvijek bio spreman pomoći drugima.

-Ostavio je za sobom suprugu i troje djece. Svi smo u šoku, nismo mogli ni zamisliti da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi – kazao nam je jedan Darkov kolega lovac.

Ova nesreća podsjetila je Grubišnopoljce na sličnu tragediju koja se na Bilogori dogodila 2002. Tada je, u lovu na području Malog Grđevca, smrtno stradao također lovac iz Grubišnog Polja. Smrtni hitac u prsa zadao mu je rođeni brat.

-Tada smo mislili da više nikada nećemo doživjeti ovakvu tragediju, a eto, dogodilo se opet. Svi smo u šoku – kazao nam je naš sugovornik.

FOTO: Ilustracija

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!