Svijeće i u Bjelovaru za patnju Vukovara i Škabrnje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Uoči Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje upalili smo svijeće u Vukovarskoj ulici u Bjelovaru i time odali počast svim poginulim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata, rekao je sinoć Marko Marušić, bjelovarsko-bilogorski župan.

Neka im je vječna slava i hvala na svemu!, dodao je.

Uoči sutrašnjeg Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje održana je i 1. sjednica Odbora za branitelje Domovinskog rata na kojoj je bilo riječi o stanju u braniteljskoj populaciji, obilježavanju važnih obljetnica, te, među ostalim, o važnosti učenja mladih o događajima koji su doveli do stvaranja slobodne i neovisne Hrvatske.

Sjednici je prisustvovala zamjenica župana Marija Jungić. Između ostalog, istaknula je kako je iznimno važno graditi i njegovati odnos zahvalnosti prema braniteljima i doprinosu koji su dali za Domovinu.

Nakon sjednice zamjenica župana i članovi odbora na čelu s predsjednikom Mladenom Marinkovićem upalili su svijeće u Vukovarskoj ulici u Bjelovaru u spomen na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!