Marušić i Ćurak izabrali najbliže suradnike u stranci

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U utorak je putem video linka održana konstituirajuća sjednica Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Bjelovara.

Župan i predsjednik GO g. Marko Marušić na samome početku sjednice čestitao svim novoizabranim članovima Gradskog odbora, rekavši kako očekuje snažnu suradnju i sinergiju temeljnih ogranaka i Gradskog odbora.

Također su na sjednici izabrani tajnik i rizničar GO. Za tajnika je izabran g. Dario Biškup, a za rizničara g. Ivan Vlašić.

Video konferencija Mladeži HDZ-a

Jučer je pak ustanovljen Županijski odbor Mladeži HDZ-a, a sjednici su prisustvovali kandidat za nacionalnog predsjednika Mladeži HDZ Maksimilijan Šimrak i kandidat za potpredsjednika nacionalne mladeži Tin Jurak.

Sjednici se pridružila i predsjednica u prethodnom mandatu Judita Emić te čestitala svim novoizabranim članovima županijskog odbora.

Predsjednik Županijskog odbora Mladeži Stipan Ćurak zahvalio je kandidatima što su se odazvali pozivu na sjednicu i istaknuo kako im naša Mladež zajedno s ostalim timom kandidata za predsjedništvo daje snažnu podršku i da znamo da možemo računati na izvrsnu suradnju s nacionalnom Mladeži.

Na sjednici su  izabrani i potpredsjednici, na prijedlog predsjednika Stipana Ćurka županijski odbor jednoglasno je  izabrao: Mateja Lukendu, Ana Mariju Horvat, Evelyn Muhvić i Tomislava Karaulu, a za člana predsjedništva Vedrana Križnika.

Leonardo Đurđević izabran je za tajnika Županijskog odbora Mladeži.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!