Poseban Adventski kalendar donosi proizvode bilogorskih OPG-ova

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ugodno s korisnim odlučila je spojiti LAG Sjeverna Bilogora, došavši na ideju o posebnom Adventskom kalendaru. Naime, putem kalendara plan je da se promoviraju OPG-ovi s područja LAG-a Sjeverna Bilogora – Zrinski Topolovac, Kapela, Rovišće, Veliko Trojstvo, Šandrovac, Severin, Nova Rača, Velika Pisanica i Veliki Grđevac. Svakodnevno, 24 dana, LAG će postaviti po jedno pitanje vezano uz pojedini OPG, a sve što sudionici trebaju je odgovoriti točno. Dan kasnije, video izvlačenjem objavit će se pobjednik ili pobjednica kojima u ruke na poklon stižu proizvodi OPG-a za kojeg je bilo vezano pitanje.

– Bitno je da kupujemo lokalno i od malih proizvođača. Ima prekrasnih, marljivih, zanimljivih, kreativnih i inovativnih ljudi na koje smo strašno ponosni. Svaki dan objavit ćemo priču o OPG-u, bitno je samo pratiti Facebook stranicu LAG-a Sjeverna Bilogora – rekla je Romana Diebalo Šimić iz LAG-a Sjeverna Bilogora.

Koji će OPG-ovi sudjelovati u Adventskom kalendaru ostat će tajna, ali i slatko iznenađenje za sve one koji odluče sudjelovati. Sretno svima!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!