Prije provale, mokrili na ulazu u stranku i sve objavili online

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – O jučerašnjoj provali u svoje stranačke prostorije iz HDZ-a BBŽ očitovali su se priopćenjem. Kažu kako su ostali neugodno zatečeni prizorom koji su jučer ujutro zatekli.

-Netko je obio ulazna vrata i silom ušao u naše prostorije te nakon toga provalio i vrata od tajništva i praveći nered prevrnuo ormare i ladice u kojima se čuva administrativna dokumentacija – piše u priopćenju koje potpisuje tajnik županijskog HDZ-a Silvestar Štefović. No, to nije jedini incident vezan uz taj prostor u novije vrijeme, napominje se u priopćenju.

-Prije nepunih mjesec dana imali smo još jedan nemili događaj na koji nismo medijski reagirali. Tada je nepoznata osoba mokrila po ulaznim vratima stranačkih prostorija i to snimala te objavila na društvenim mrežama. Sada ne možemo ne reagirati jer se radi o nasilju kojeg se mora osuditi. Ovim putem pozivamo djelatnike policije da poduzmu sve što je u njihovoj moći kako bi otkrili počinitelja ili počinitelje. Ne želimo špekulirati ali se pitamo koji su to motivi s kojima netko provaljuje u stranačke prostorije. Upravo zbog toga policija bi morala otkriti tko je taj i s kojim motivima to čini – poručuju iz HDZ-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!