Muškarac koji je bjelovarskoj liječnici poručio da će se njihati na drvetu završio iza rešetaka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iako je bjelovarska policija prvotno izvijestila kako nema elemenata da se po službenoj dužnosti pokreće kazneni postupak protiv jednog od prosvjednika protiv covid mjera koji je na Facebook stranici portala Klikni.hr nakon prošlotjednog prosvjeda ispred bjelovarskog Zavoda za javno zdravstvo prijetio tamošnjoj liječnici, naknadna istraga dovela je do obrata.

Kako su nam potvrdili u bjelovarskoj policiji, uhićen je 44-godišnji Bjelovarčanin, a dodatna istraga provodi se u suradnji s bjelovarskim Općinskim državnim odvjetništvom kojem će, kako doznajemo, policija podnijeti kaznenu prijavu zbog prijetnje.

-Policijski službenici su osumnjičenog uhitili te će ga nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja u zakonskom roku predati  pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru – odgovorili su nam iz policije.

Podsjetimo, prijetnja liječnici Zavoda izrečena je dan nakon prosvjeda na kojem su prosvjednici verbalno napali spomenutu liječnicu. Naknadno je na portalu spomenuti muškarac liječnici uputio ozbiljnu prijetnju.

-Ova što je šutala igračke, a to su simboli naše djece… Ona bi našu djecu, bila izvršitelj, samo da joj netko da tu mogućnost, ali mi ćemo joj dati mogućnost na drvetu, kad se bude njihala – napisao je muškarac u komentarima teksta objavljenog na našem portalu.

Njegova je izjava naišla na odobravanje pojedinih protivnik cijepljenja.

-I klatila onim nožicama – nadovezala se na prijetnju druga komentatorica.

Prijetnje liječnici istog smo dana prijavili policiji, a isto su učinili i zaposlenici Zavoda za javno zdravstvo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!