‘Ukrali su mi identitet i u moje ime vrijeđali HSLS i Hrebaka!’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Internet skandali nastavljaju potresati Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Nakon nedavnih prijetnji liječnici Zavoda za javno zdravstvo u Bjelovaru, novi incident u Čazmi. Nepoznati počinitelj napravio je na Facebooku lažni profil na ime Branka Novkovića, HDZ-ovog predsjednika čazmanskog Gradskog vijeća te na stranici HSLS stao ispisivati pogrdne komentare na račun te stranke i njezina predsjednika Daria Hrebaka.

-Jučer sam ostao u šoku kad mi je jedan prijatelj poslao snimke tih poruka. Čim sam uhvatio vremena, otišao sam na policiju i sve prijavio, a o svemu sam obavijestio i Facebook – ispričao nam je Novković, dodajući kako je u međuvremenu lažni profil nestao, zajedno s uvredljivim komentarima.

-Čuo sam se s g. Hrebakom. On je i prije mog poziva pretpostavio da nisam ja pisao te poruke, tako da mi nije ništa zamjerio – kaže Novković.

Dodaje kako nema ideju o tome tko bi mogao stajati iza ovog suludog čina.

-Hvala Bogu, nemam neprijatelja, živim običan, prosječan život i stvarno ne znam zašto bi netko išao napraviti nešto takvo. Ne znam je li to povezano s činjenicom da sam u HDZ-u i što sam predsjednik Gradskog vijeća u Čazmi – kaže Novković.

Priznaje kako se u prvi mah zapitao je li napad na njega povezan s nedavnim napadima na stranačke prostorije HDZ-a u Bjelovaru, a odmah se sjetio i napada na medicinsko osoblje, s obzirom da i sam radi u zdravstvu, u županijskom Zavodu za hitnu medicinu.

-Uvijek ima ljudi koji su nečim nezadovoljni, no ovo nije način za iskazivanje zadovoljstva. Iskreno se nadam da se ovakve stvari više neće ponavljati, ni meni, ni bilo kome drugome – zaključuje Novković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!