[FOTO I VIDEO] Vlada RH u obilasku bjelovarske bolnice, Beroš ostao na sastanku s v.d. ravnateljicom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Premijer Plenković obišao je novu zgradu Opće bolnice Bjelovar. Ondje ga je dočekala v.d. ravnateljice dr. Ivanka Fehir Radanović koja mu je objasnila kako je došlo do izgradnje bolnice te kakav je financijski plan predviđen za taj projekt. Premijer Plenković joj je odgovorio kako je dobro upoznat s modelom financiranja.

Riječ je o prostoru od preko 17 tisuća četvornih metara u kojem će biti objedinjene kirurške djelatnosti te dnevna bolnica, a objekt je povezan s internim odjelom te neurologijom i psihijatrijom.

V.d. ravnateljice Fehir Radanović zahvalila je premijeru i ministrima na dolasku pomoći vezanoj uz otplatu kredita za bolnicu, napominjući kako to puno znači za grad i županiju.

Nakon posjeta bolnici, većina ministara nastavila je put prema Šljukin gonu gdje se održava sastanak sa županima, dok je ministar Beroš ostao razgovarati s vodstvom bolnice.

Prije obilaska bolnice premijer je održao sastanak s bjelovarskim gradonačelnikom D. Hrebakom i bjelovarsko-bilogorskim županom M. Marušićem.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!