Mali Bjelovarčani ulazak u 2022. godinu proslavili su uz pjesmu i slatkiše

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Glazba je danas odjekivala bjelovarskim paviljonom i središnjim parkom gdje je obilježen prvi današnji doček – onaj dječje Nove godine u organizaciji društva Naša djeca Bjelovar u suradnji s Dječjim gradskim vijećem Grada Bjelovara te Gradom Bjelovarom. Za dobru atmosferu pobrinuli su se i mali kazalištarci u životinjskim kostimima.

Mnoštvo građana okupilo se oko paviljona na kojem je svirao bend Hot stuff i uz pjesmu i nešto plesa pozdravili su 2022.godinu. U podne je gradonačelnik Dario Hrebak otvorio dječji šampanjac i svima zaželio sretnu Novu godinu.

– Klinci i klinceze, tate, mame, bake i djedovi, sretna vam Nova 2022. godina! Želim vam puno sreće, zdravlja, ali i puno dobrih ocjena u školama – poručio je. Čestitkama se pridružilo i Dječje gradsko vijeće Grada Bjelovara na čelu s gradonačelnicom Ivom Lijović.

– U Novoj godini želim vam svima, prije svega, puno zdravlja, sreće i zajedništva. Našim vrtićancima želim puno smijeha i igre, školarcima puno dobrih ocjena i lijepih druženja, a odraslima puno osobnih i poslovnih uspjeha – istaknula je. Veselje su produžili Moto Mrazovi koji su djecu darovali slatkišima.

Na dočeku su bili Ivan i Anika, brat i sestra koji su došli sa svojim roditeljima i bakom. Otkrili su nam da im je bilo zabavno, a dok Anika nije imala puno komentara, Ivan je spremno odgovorio zašto mu se doček svidio.

– Jako mi se sviđa pjevanje i što smo svi zajedno na okupu i dočekujemo Novu 2022. godinu – uzbuđeno je rekao. Ne sjeća se je li dolazio i proteklih godina, ali vjeruje da će ga ponovno posjetiti već iduće.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!