Besposlena noć za hitne službe, policija istražuje propucavanje tri automobila u centru grada

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Postoje službe za koje smo najsretniji kad ne rade, samo sjede. Osim grobara i vatrogasaca, tu su i liječnici te policajci, a baš su njih jutros zajedno obišli župan Marko Marušić i gradonačelnik Dario Hrebak.

Mr.sc. Zlata Ileković Pejić, ravnateljica Hitne pomoći, izvijestila je o nekoliko intervencija od kojih ni jedna nije posljedica slavlja u novogodišnjoj noći. Najviše ju je pogodila prometna nezgoda kolegice s posla koja je imala lakšu prometnu nezgodu vraćajući se s dežurstva.

Najvažnije je da nije bilo ozljeda od pirotehničkih sredstava, što su potvrdili i u policiji. Đurđica Faletar, voditeljica smjene Operativnog centra, izvijestila je o šest intervencija. Najteže je bilo propucavanje tri automobila u stambenom bloku preko puta bolnice. Neobičan slučaj zbio se u Daruvaru gdje je mladić (28) ušao u vozilo u kojem je vlasnik ostavio ključ. Pijani mladić zabio se u stap kraj kolnika.

Što se fizičkih obračuna tiče, tu je pak glavna protagonistica djevojka (19) koja je napala mladića u ranim jutarnjim satima. Je li problem ljubav ili ljubomora, nismo doznali jer je djevojka puštena kući nakon “policijske obrade”.

Tužna je vijest da u bjelovarskoj bolnici nema novorođenih beba, a prema izjavama liječnika, nema ništa ni na vidiku.

Hrebak i Marušić zadovoljni su što je noć protekla mirno. Hrebaku je žao zbog magle jer se nije moglo uživati u vatrometu. Izrazio je nadu kako će stvoreni uvjeti za život mladih obitelji popraviti demografsku sliku grada i županije.

Izvijestio je nazočne da je jučer raspisan natječaj za pripremu projektne dokumentacije vrijedan 160 milijuna kuna.

Marušić je također zadovoljan mirnom noći iza nas i godinom punom izazova ispred. Nazvao ju je prilikom generacije.

Svi se nadaju kako je ovo godina kraja pandemije korona virusa.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!