Popunjena još četiri pročelnička mjesta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarsko-bilogorska županija dobila je četiri nove pročelnice. Nakon provedenog natječaja, nova pročelnica za zdravstvo postala je Garešničanka Andrea Bengez, bivša voditeljica djela za rizike Ravnateljstva civilne zaštite, dok će  Upravni odjel za gospodarstvo voditi Martina Posavac Ćurić, koja je do sada vodila bjelovarsku Gospodarsku komoru. Resor financija vodit će dosadašnja v.d. pročelnica Suzana Raguž Špehar, a pravne i zajedničke poslove Ivana Legin, koja je do sada također bila vršiteljica dužnosti.

Poništen je natječaj za pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštitu prirode te će natječaj biti naknadno raspisan. Kako doznajemo, za to radno mjesto prijave su poslale zaposlenica Županije Nikolina Prišćan, bjelovarska arhitektica Snježana Brkljačić te v.d. pročelnica spomenutog odjela Ivana Sabljak Murlin.

-Za to mjesto ćemo raspisati novi natječaj, vjerujem već u drugoj polovini ovog mjeseca, a uskoro će ići i natječaj za pročelnika Upravnog odjela za reviziju. Sada imamo osmero od deset novih pročelnika i dobre uvjete da svi zajedno krenemo raditi na izazovima koji su pred nama – kazao je bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić.

Podsjetimo, u prvom krugu natječaja izabrano je četvero pročelnika – resor poljoprivrede preuzeo je Zlatko Pavičić, Službu ureda župana Mirjana Posavac, državnu upravu Zvjezdana Stella Horvatinčić, a školstvo Andrea Prugovečki Klepac.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!