U Gudovcu sve spremno za dva sajma, hoće li ih pandemija dopustiti?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ako epidemiološki uvijeti budu dopuštali, pred Bjelovarskim sajmom su dvije velike manifestacije. Kako je objavljeno na njihovim službenim stranicama, poznat je datum Proljetnog sajma koji je ujedno i najveća izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije u ovom dijelu Europe – od 1. do 3. travnja.

Sajam poljoprivredne mehanizacije je tematska cjelina koja svakog proljeća privlači veliku pozornost posjetitelja Sajamskog prostora Gudovac, jer se posjetiteljima na jednom mjestu nudi mogućnost razgledavanja i usporedbe svega najboljega što se trenutačno nudi na tržištu traktora i poljoprivredne mehanizacije, navode u najavi manifestacije djelatnici Sajma.

Proizvođači i distributeri traktora i poljoprivredne mehanizacije u tri dana sajma prezentirati svoje proizvode i usluge velikom broju posjetitelja u zatvorenim i na otvorenim izložbenim prostorima Bjelovarskog sajma, ali isto tako i pružiti aktivne prezentacije strojeva u radu na demo poligonima sajamskog prostora.

Organizatori su pripremili i HOROP – sajam opreme za hortikulturu, koji će se održati po prvi puta u sklopu Proljetnog sajma!

HOROP je sajamska manifestacija s primarnom ponudom opreme za hortikulturu i vrtlarstvo, ali isto tako i velika prodajna izložba sezonskog cvijeća i ostalih vrsta sadnica.

Tu je i GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme, koji će se 2022. godine u svom četvrtom izdanju po prvi puta predstaviti u sklopu Proljetnog sajma!

Izlagači ove manifestacije kroz izložbu i prezentacije građevinskih strojeva imaju priliku da predstave najnovije trendove u građevini, te isto tako i nova dostignuća u okviru komunalne tehnologije i na taj način potvrde svoju prisutnost na tržištu i ostvare nove poslovne suradnje.

No prije toga, 5. i 6. veljače trebao bi se održati Pčelarski sajam koji okuplja gotovo 150 izlagača na posljednja dva izdanja.

Organizator obećava najveću ponuda meda i proizvoda od meda, od suncokreta i kestena iz ravne Slavonije, bagrema i lipe s Bilogore, kadulje iz Istre, preko livade i meduna iz gorskih predjela, do vriska i drače s krajnjeg juga Hrvatske.

Jedna od najbitnijih stavki svakog stručnog sajma su kvalitetna predavanja i okrugli stolovi.

Osim pčelara, priprema se i osma izložba vina i vinogradarske opreme pa posjetitelji imaju što vidjeti, naučiti i kupiti.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!