Teško ozlijeđeni dječak je u Klaićevoj. Evo kakvo je njegovo stanje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Stanje dječaka stradalog u teškoj prometnoj nesreći u Narti je stabilno iako je još uvijek na odjelu intenzivnog liječenja, doznajemo u bjelovarskoj bolnici koja ga je uputila u Klaićevu.

Dječak s nepunih pet godina imao je ozljede glave, nagnječenje pluća, ozlijeđenu slezenu te puknuće natkoljenice, ali su sve ozljede sanirane, nema unutarnjeg krvarenja i nije u životnoj opasnosti, doznajemo iz pouzdanog izvora.

Kao što je poznato, unuk preminule medicinske sestre u prometnoj nezgodi nalazio se u automobilu na kojeg je naletjelo vozilo kojim je upravljao vozač s 2,7 promila alkohola u krvi. Njegova baka preminula je mjestu nesreće dok se on s teškim ozljedama oporavlja u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

U bjelovarskoj bolnici kažu kako su se za transport u Klaićevu dječaka odlučili nakon što nije bio životno ugrožen, a s obzirom na brojne ozljede, u referentnoj hrvatskoj bolnici za djecu dobio je najbolju skrb. Ističu kako desetak posto pacijenata šalju na obradu u zagrebačke bolnice, a sve ostalo zbrinu u Bjelovaru.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!