[FOTO] Ovako će izgledati jedan od novih bjelovarskih trgovačkih centara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kako smo jučer najavili, Bjelovar bi uskoro trebao dobiti dva nova trgovačka centra. U Gradskoj upravi su nam potvrdili kako su zaprimili dva pisma namjere potencijalnih investitora koji su u Bjelovaru već kupili zemljište za svoje projekte.

Kako doznajemo, jedan trgovački centar trebao bi se početi graditi u Zagrebačkoj ulici već ovoga proljeća, nakon Uskrsa. Riječ je o slovenskim investitorima koji su parcelu preko puta benzinske postaje Petrol kupili ranije, a centar koji planiraju graditi bi se trebao prostirati na oko 2,5 tisuće četvornih metara, dok se ukupna bruto građevinska površina prostire na čak 6900 četvornih metara.

U sklopu centra trebalo bi biti otvoreno 11 poznatih domaćih i stranih trgovina, a u planu je i postavljanje Tiskovog kioska.

Investitori su za projektante odabrali domaće, bjelovarske snage. Riječ je o bjelovarskoj tvrtci MPLAN d.o.o., koja ima dugogodišnje iskustvo u projektiranju. Njihov je potpis, primjerice, na novom stadionu u Ždralovima, novoj zgradi Glazbene škole Vatroslava Lisinskog, nedavno obnovljenom Domu kulture i drugim poznatim bjelovarskim projektima.

Upravo smo od njih dobili i idejno rješenje koje zorno prikazuje kako će izgledati novi trgovački centar Zagrebačkoj, u kojem bi Bjelovarčani, ali i kupci iz drugih mjesta, mogli shoppingirati već ove godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!