Pozitivan na covid razvažao djecu autobusom!?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kontroverzni načelnik općine Đulovac Anđelko Kolić iz stranke bivšeg župana Damira Bajsa opet je u skandalu. Naime, kako doznajemo od jedne majke djeteta iz Đulovca koje se u ponedjeljak vozilo u autobusu, unatoč tome što je pozitivan na Covid, sjeo je za volan autobusa i vozio djecu!?

Moj brat je vlasnik autoprijevozničkog obrta u kojemu mu ja samo pomažem, baš kao i drugi članovi obitelji, izjavio je svojevremeno potvrđujući da je najsiromašniji načelnik u BBŽ jer nije vlasnik ničega. Osim što je iz općinskog proračuna odlučio financirati prijevoz djece upravo preko firme svoga brata, što je značajna pomoć, nije mu problem povremeno osobno sjesti za volan autobusa. Međutim, pokaže li se točnom optužba zabrinute majke, protiv njega bi mogla biti podignuta i kaznena prijava uz veliku novčanu kaznu.

Zabrinuti roditelj napominje kako Anđelko živi u istoj kući s bratom koji je jučer vozio autobus. Prema propisanim epidemiološkim mjerama, osobe kontakti oboljele osobe trebale bi biti u izolaciji. Danas će testirati svoje dijete jer je zabrinuta da se nije zarazilo u autobusu.

Kolić si je prije koji mjesec na “mobitelskoj” sjednici Vijeća želio podignuti plaću i istovremeno smanjiti subvenciju za roditelje čija djeca idu u vrtić, ali nije dobio dovoljno glasova.

Na naše pozive nije odgovarao.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!