Predsjednik Upravnog vijeća otkrio kad će se odlučivati o novom šefu Zavoda za hitnu medicinu BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iako je završen prije dva tjedna, još uvijek nema novosti oko natječaja za novog ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije. Naime, Upravno vijeće ustanove još se nije sastalo, a ni ne planiraju to učiniti tako skoro.

-Trebali bismo održati sjednicu krajem mjeseca. Mogu vam samo potvrditi da su na natječaj stigle tri prijave – kazao nam je u kratkom telefonskom razgovoru predsjednik Upravnog vijeća Zavoda Petar Tomić.

O detaljima iz prijava Tomić nije želio govoriti no neslužbeno doznajemo kako je zamolbu poslao ekonomist Nenad Mrzlečki. Riječ je o bivšem HDZ-ovom gradskom vijećniku u Bjelovaru koji je trenutno zaposlen u privatnom sektoru te je na čelu Upravnog vijeća Županijske uprave za ceste.

Na natječaj se, kako doznajemo, prijavio i aktualni zamjenik v.d. ravnateljice Zavoda Vibor Delić koji ima određenu iskustvo u upravljanju zdravstvenim ustanovama. Riječ je o specijalistu urgentne medicine koji je prije deset godina, kao HSS-ov kadar, bio ravnatelj bjelovarske Opće bolnice, a prije toga i Hitne. Svojedobno je bio i ravnatelj Uprave za medicinske poslove odnosno zdravstvenu skrb pri Ministarstvu zdravstva.

Neslužbeno doznajemo kako je zamolbu poslala i jedna liječnica.

Do odabira novog ravnatelja ili ravnateljice Zavodom kao vršiteljica dužnosti ravnateljice upravlja dr. Zlata Ileković Pejić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!