Jeste li posjećivali Mađarice na sjeveru grada?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sudeći po broju reakcija i komentara na našu vijest o lokalnom kupleraju u Bjelovaru, dobili smo još jedan dokaz da se ništa na portalima ne prodaje bolje od seksa. I ne samo na portalima.

Osim najčešćih pitanja o pravoj lokaciju, naravno, uvijek “za prijatelja”, a nikada za sebe, javilo se i nekoliko poznavatelja situacije s najstarijim zanatom na svijetu u vojničkom gradu svijetle tradicije kad se radi o tom poslu. 

Prvo pojašnjenje “poznavatelja prilika” zahtijeva da se razlikuju klasična bludilišta od gostionica s veselim konobaricama. Bjelovar je do nedavno imao jedno takvo mjesto na sjeveru grada gdje su obitavale Mađarice koje su se izmjenjivale svakih šest mjeseci dok ih policija nije otkrila, rastjerala i vratila u zemlju porijekla.

Isti poznavatelj prilika s bolnim leđima tvrdi da je i jedan salon masažu nudio obradu sa sretnim završetkom, ali za to nema dokaza jer je to čuo “iz druge ruke”. Što se pak tiče jeftine zabave u pomoćnim prostorijama ugostiteljskih objekata, izvor navodi naselja oko Bjelovara na frekventnim prometnicama s velikim parkingom za teretna vozila.

Također napominje da objekti koji nude popodnevni odmor umornim vozačima i iscrpljenim menadžerima također nisu bludilišta u klasičnom smislu jer ih posjećuju klijenti koji pratnju vode sa sobom.

Drugi izvor, iznimno zainteresiran za ovu problematiku, veliki je pobornik legalizacije prostitucije koja bi, po njemu, spasila mnoge brakove od kojih gotovo svaki drugi završi razvodom, a krivac je najčešće preljub. Uvjeren je kako ljudi nisu monogamna bića i da je ispušni ventil takvog tipa poželjan za bračnu sreću. I sam je posjećivao nekoliko objekata s atraktivnim djevojkama, ali u Zagrebu i njegovoj okolici.

Tvrdi da bi legalizacija tog posla bila od koristi svima, državi, klijentima, a jamčila bi i zdravstvenu zaštitu koja nije mali problem kod promiskuitetnih osoba. Umjesto opskurnih prčvarnica, gosti bi mogli uživati u prostoru primjerenom za takve aktivnosti.

Hoće li Bjelovar biti predvodnik i u takvoj inicijativi još je prerano govoriti, ali svaka je rasprava dobrodošla, a demokracija je sa sobom donijela i brisanje tema koje su prije smatrane tabuom.

Foto: ilustracija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!