Hrebak: Sramota i diskriminacija! Bjelovarčani neće plaćati loše purgerske politike!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tužit ćemo vas! Napisao je jutros bjelovarski gradonačelnik nakon što je potvrdio sumnje da isti dobavljač plina različito naplaćuje cijenu u Zagrebu i drugim gradovima.

Ovo je veliki skandal. Na slobodnom tržištu ne bi se smio događati “vaš” i “naš” plin, “vaša” i “naša” cijena plina. Ne bi se smjele događati “vaše” i “naše” knjižnice i muzeji. Ovo je čisti protekcionizam i diskriminacija potrošača na slobodnom tržištu, oštar je Hrebak.

Bjelovarske ustanove i državne ustanove su od istog opskrbljivača GPZO u vlasništvu Grada Zagreba dobile preko 300 posto povećanja cijena plina, dok zagrebačke ustanove nisu. Nama su slani u studenom aneksi ugovora s nepovoljnijom cijenom plina. Njima nisu. Sramota i diskriminacija!

Sva sreća da smo imali samo dvije manje ustanove preko GPZO i da smo mogli raskinuti ugovore i prijeći na u ovom trenutku povoljnijeg opskrbljivača. Ovo je najbolji primjer zašto država i gradovi ne bi trebali preuzimati posao gospodarstva. Htjeli ste da vam Bjelovarčani plaćaju loše politike!?

To se zove bezobrazna prevara i pogodovanje!, rezolutan je bjelovarski gradonačelnik.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!