Sestrična pokojnog Tonija opovrgava susjeda – Bio je topao, obiteljski čovjek, svima na usluzi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prije šest dana u Kapeli se dogodila velika tragedija, naime u obiteljskom domu život si je oduzeo mještanin Toni S. Bila je to nezapamćena tragedija koju taj mirni kraj ne pamti o čemu smo izvijestili istoga dana. 

Razgovarali smo sa sestričnom pokojnika koja je navela da obitelj osjeća veliku tugu zbog ovog nemilog događaja, ali i ogorčenje prema onome tko je izjavio, kako kaže, neistinite tvrdnje o pokojnom Toniju. 

-Jedan susjed iz Kapele je za vaš portal rekao da je moj bratić volio popiti i da je počinio samoubojstvo svojom puškom. Taj čovjek ne govori istinu. Kao prvo, puška nije bila njegova već od prijatelja, a kao drugo moj bratić nije okusio ni kap alkohola dvije godine – rekla nam je Valentina, sestrična nesretnog Tonija. 

-Ne može neki susjed samo tako širiti laži o mojem bratiću. On se doselio u Kapelu prije dvije godine i svima je bio na usluzi. Bio je duša od čovjeka. Veseo i obiteljski čovjek. Kažem, alkohol nije konzumirao dvije godine tako da ne znam zašto je neki susjed to lagao i ne možemo dopustiti da se tako nešto kaže, a nije istina – rekla je Valentina i dodala. 

-Jako smo loše i potreseni zbog toga što ga više nema. Posebno je njegova majka shrvana i onda još pročita tu laž nekog mještana. Možete misliti kako nam je. Otišao je dobar i pošten čovjek koji je svima želio pomoći. Tuga golema – rekla je Valentina. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!