[FOTO] Pokvareni bager blokirao izlaz iz dvorišta. Bišćan: Danas će biti sve riješeno!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Projekt aglomeracije stigao je do ulice Tome Bakača u Bjelovaru. No, radovi su uznemirili dio stanovnika ulice, posebno umirovljenike koji nisu mogli izaći iz svojih dvorišta.

-Razumijem da se mora raditi i sve je to u redu. Ali nije u redu da ja tri dana ne mogu izaći autom iz svoga dvorišta. Umirovljenica sam, imam problema s nogama i za odlazak liječniku i na tržnicu moram koristiti auto. Što da mi pozli, ne može hitna doći do mene. I tako već treći dan. Mislila sam da će se to riješiti u jednom danu, pa da možemo van iz dvorišta, a onda neka kopaju dalje, samo da možemo doktoru i u dućan – rekla nam je bjelovarska umirovljenica koja živi u Bakačevoj ulici.

-Jučer mi je jedan radnik rekao da ne može bager pomaknuti da se nešto strgalo i da je sada tako parkiran. Nevjerojatno. Kažem, nisam protiv radova, ali dajte da možemo izaći iz dvorišta – rekla je.

Kontaktirali smo Zorana Bišćana, glavnog voditelja aglomeracije u Bjelovaru.

-Bio sam u toj ulici danas i rekao radnicima da se to zatrpa odmah danas i tijekom dana će sve biti riješeno. Bager radi, tako da nisam upoznat s tim da ne radi. Gledajte, to su veliki poslovi i mi smo sve građane u ulici obavijestili da će biti radovi i što ćemo i koliko dugo raditi. Molim za strpljenje, a što se tiče navedene situacije, kao što rekoh, bit će danas riješeno – rekao je Zoran Bišćan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!