Mladosti sjela velika financijska injekcija HNS-a za izgradnju stadiona. Uskoro stiže pomoć i za NK Bjelovar.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ambiciozna uprava Mladosti iz Ždralova u izgradnji je novog nogometnog stadiona čija je vrijednost 8.5 milijuna kuna. Ovih dana Hrvatski nogometni savez na račun Mladosti uplatio je 500 tisuća kuna pomoći za zatvaranje financijske konstrukcije projekta, a najveći obol ovoj financijskoj injekciji dao je Slavko Prišćan, dopredsjednik HNS-a i predsjednik HNS-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

-Da, pomogli smo upravi kluba iz Ždralova s 500 tisuća kuna za izgradnju stadiona. Trudim se pomoći svim klubovima u našoj županiji iako to nekada nije lako jer na području Hrvatske ima zaista iznimno veliki broj klubova i svi traže da im se s nečim pomogne, a HNS nema toliko novaca da svima može pomagati – rekao je Prišćan i nastavio.

-NK Bjelovar dobiva novi stadion od Grada, pa je u redu da HNS pomogne izgradnji stadiona u Ždralovima. Iako, pomogao je Grad i Ždralovčanima u izgradnji. Mi u HNS-u ćemo sada NK Bjelovar pomoći s 200 tisuća kuna za održavanje terena, opreme i drugih stvari. Pomažemo koliko možemo i to ćemo nastaviti raditi – kazao je Prišćan.

Dodaje da ga iznimno veseli rast Mladosti iz Ždralova i Bjelovara.

-NK Bjelovar je zadnji put bio u Drugoj ligi još kada sam ja bio u klubu. Nadam se da će se uskoro vratiti na te staze. Sada imamo dva kluba koja su zainteresirana da igraju više rangove i to su ozbiljni planovi. Ja bi bio presretan da uspiju u svojoj nakani i da imamo klub u Drugoj i jedinstvenoj Trećoj ligi. To bi puno značilo za nogomet u našoj županiji, a u tako visokom rangu vjerujem da bi gospodarstvenici još više vidjeli da se isplati ulagati u nogomet to jest vjerujem da će se onda dogoditi jedna lančana reakcija privatnika za oglašavanje putem klubova, a samim time to će pomoći klubovima – zaključio je Prišćan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!