Vukojević nakon 20 sati izvlačenja sretno stigao kući: Jedva čekam vratiti se!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon 20 sati proboja i mukotrpne vožnje  kroz okupiranu Ukrajinu, Moldaviju i Rumunjsku, Ogi je stigao zrakoplovom iz Bukurešta u Zagreb, objavio je otac Ognjena Vukojevića Ogija na svom Facebook profilu.

Vidite i sami što se događa. 20 sati puta i evo, hvala Bogu, tu sam. Ali, tamo su ostali moji igrači, moji prijatelji, cijeli život sam tamo. Jedva čekam da se vratim, ali u mirnu Ukrajinu, rekao je Vukojević po povratku pred kamerama hrvatskih televizija. 

O možda ponajboljem bjelovarskom nogometašu, danas treneru kijevskog Dynama, očituju se i njegovi brojni prijatelji. Među njima je i Andija Jarak, vodeći TV reporter:

“Moj dragi prijatelj Ognjen Vukojević danima i tjednima, nesebično je pomagao kolegama,  hrvatskim novinarima u Kievu. Prije pet minuta sletio je u Zagreb nakon cjelodnevne avanture od Ukrajine preko Moldavije. Dobrodošao kući!”, napisao je Jarak.

Od hrvatskih nogometaša među posljednjima je ostao Darijo Srna, bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije: – Poznavajući sebe, uvijek sam bio prvi u liniji. Nema šanse da prvi napustim ovaj brod. Ovo je moja, naša druga država, dat ćemo sve od sebe da bude mir i da ne širimo paniku. Zahvalio bih se svim ljudima koji šalju poruke i zovu – rekao je Srna u četvrtak pa dan kasnije ipak napustio Kijev.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!