Koliko će Grad Bjelovar koštati obnova dječjih igrališta?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Gradonačelnik Dario Hrebak danas je posjetio novoobnovljeno dječje igralište u Galovcu te najavio daljnja ulaganja.

-U Gradskoj upravi pripremamo se za građevinsku sezonu. Sada kada su vremenski uvjeti relativno lošiji idemo prvo u obnovu dječjih igrališta i ostalih komunalnih infrastruktura koje treba obnoviti i urediti. Danas smo posjetili Galovac gdje smo obnovili dječje igralište što pokazuje da ravnomjerno ulažemo po cijelom gradu. Pomoći ćemo i lokalnom nogometnom klubu – kazao je gradonačelnik Hrebak i dodaje.

-U Lugu ćemo u sklopu EU projekta također obnoviti dječje igralište. Zapravo, u narednih nekoliko tjedana planiramo uložiti 150 tisuća kuna iz proračuna. Možda ćemo izgraditi još koje dječje igralište, posebno na sjeveru grada gdje je iznimno potrebno – zaključio je gradonačelnik Hrebak.

Predsjednik Mjesnog odbora Galovac Željko Hunjet naglasio je dobru suradnju Mjesnog odbora s Gradom.

-Dogradonačelnik Brajdić kada je posjetio igralište rekao je sve će biti obnovljeno do 15. ožujka. Danas je četvrti dan ožujka što znači da su i prije roka sve riješili i ja to pohvaljujem. Tu je puno djece koja vole doći na igralište i ovo je jedna lijepa stvar. Imamo i nogometni klub koji broji 26 registriranih igrača. To je važno da se mladi imaju u našoj zajednici gdje baviti sportom i da ne odlaze – rekao je Hunjet.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!