U daruvarskoj knjižnici počinje proslava knjiga i snažnih žena

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar će nadolazeći Međunarodni dan žena slaviti cijelog sljedećeg tjedna i to onako kako najbolje zna – knjigom. Ženski tjedan odmah u ponedjeljak počinju snažno.

-U ponedjeljak sedmog ožujka ćemo promovirati naslove jakih ženskih osobnosti, a preporučeni naslovi će se moći pogledati u predvorju naše knjižnice – najavljuje ravnateljica daruvarske knjižnice Romana Horvat.

Preporuke snažnih žena su pri tome tek početak, uvertira Ženskog tjedna.

-Pripremamo i preporuke popularnih naslova ženske tematike, na sam Međunarodni dan žena osmog ožujka imamo besplatan upis za žene starije od 18 godina, u petak 11.03. će svatko tko posudi knjigu dobiti čokoladicu na poklon – otkriva bogat i sladak program prva žena knjižnice u Daruvaru.

Sljedećeg četvrtka desetog ožujka daruvarsku publiku će zagrijati Nastja Kulović svojom knjigom “Nešto drugo” u kojoj opisuje ljubavnu priču svoje bake i djeda. Horvat ne sumnja da će odaziv na sve što u Ženskom tjednu nude biti dobar, a dobrodošli su, ističe, svi – i žene i muškarci. Daruvarčani to već dobro znaju.

-Moram priznati da nam ne dođu uvijek samo žene već se nađe i pokoji muškarac – kaže Horvat.

Sljedećeg tjedna stoga čitajte žene i čitajte o ženama. Ne znate li što već u ponedjeljak prošećite do daruvarske knjižnice i saznajte.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!