Ovo su najskuplje kuće u Bjelovaru. Znamo koliko vlasnici traže za njih

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U najvećem gradu Bjelovarsko-bilogorske županije kvadrat stana u posljednje vrijeme dostigao je nikada veću cijenu o čemu smo nedavno pisali.

Cijene kuća ne ‘divljaju’ kao što je to slučaj sa stanovima, no također se mogu naći kuće od čijih se cijena zavrti u glavi.

No, krenimo redom. Na Njuškalu, najpopularnijem oglašivaču na internetu, trenutno se može pronaći 85 kuća koje se prodaju u Bjelovaru.

Za najskuplju kuću u Bjelovaru vlasnik traži 350 tisuća eura. Kuća se nalazi na sjeveru grada i ima površinu od 350 metara kvadratnih. U cijenu su uračunate i dvije garaže, dodatno gradilište uz kuću i spremište.

Za drugu najskuplju kuću se traži 300 tisuća eura. Doduše, ova samostojeća kuća prodaje se i kao stambena zgrada s tri stana, no vlasnik sve prodaje odjednom. Kuća se nalazi u Naselju kralja Zvonimira, izgrađena je 2011. godine, a neto površina iznosi 384 kvadrata.

Također treba izdvojiti i kuću u Zvijercima koja je izgrađena 2014. godine, netto površine 188 kvadrata, a vlasnik za nju traži 250 tisuća eura.

S druge strane, najjeftinija obiteljska kuća koja se prodaje u centru grada iznosi 35 tisuća eura. Sastoji se od dvije sobe, dnevne sobe, kuhinje, kupaonice, hodnika i balkona, a u dvorištu se nalazi šupa.
Grijanje je na plinske peći, a ima priključenu struju, plin i gradsku kanalizaciju. Voda se koristi iz bunara. Kuća je izgrađena 1936. godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!