Pirak: Zbog obnove na ‘bajsovski’ način s Doma zdravlja lete komadi lamperije!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Uz čazmanski Dom zdravlja mora se ulaziti s dodatnim oprezom! Iako u takvu ustanovu ljudi idu na liječenje, već pri izlasku mogli bi se vratiti u dom s kvrgom na glavi. Naime, na automobil koji koriste djelatnici Doma zdravlja pao je komad lamperije s krova. Što se dogodilo?

– Županija je obnovila unutrašnjost Doma zdravlja, vanjski dio još nije obnavljan. Pala je streha koja je sastavni dio lamperije, više je estetskog karaktera. Išli smo jutros vidjeti što je s time. Najbolji prijedlog je da se to skine i pričeka energetsku obnovu koja bi trebala biti za dvije godine kako ne bi bilo novih šteta – kaže Josip Rajković, šef Doma zdravlja BBŽ.

Ne bi to bila neobična situacija da prošla vlast BBŽ nije uložila 1,8 milijuna kuna u obnovu Doma zdravlja. Ipak, s obzirom da se radilo o unutrašnjem uređenju, bilo je važnije postaviti klizna vrata.

– Da, obnovljeno je, ali na “bajsovski” način. Sada tek na naplatu dolaze godine neodržavanja objekata u vlasništvu Županije. To je sramota. Bitno da smo dobili automatska vrata, ulazi se unutra samo tako, a okoliš i ono što stvarno treba napraviti, nije se napravilo. Novom županu nove brige, no budemo, riješit ćemo – komentirao je slučaj leteće lamperije gradonačelnik Dinko Pirak.

Reklo bi se – iznutra fix, izvana nix. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!