Ceste, dvorana i komasacija u Bačkovici glavne teme razgovora

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Župan Marko Marušić danas je bio u radnom posjetu Velikoj Pisanici gdje se sastao s predstavnicima tamošnje poljoprivredne zadruge i općinskim vodstvom s kojima je prošao kroz projekte važne za Županiju i Općinu. Najvažniji je dovršetak školsko-sportske dvorane.

-Znamo da je dvorana dugogodišnji problem, ali svim snagama ćemo pokušati završiti taj projekt – rekao je župan.

Velikopisanička dvorana bi svoja vrata napokon trebala otvoriti do početka iduće školske godine. Načelnik Fredi Pali se nada rješenju još jednog višegodišnjeg problema.

-Nadamo se komasaciji katastarske općine Bačkovica koja već desetljećima stoji i zahvaljujem županu što je prihvatio da u suradnji s nama i Geodetskom upravom riješi taj problem jer je on bitan i za prodaju državnog poljoprivrednog zemljišta – ističe velikopisanički načelnik.

Tema razgovora su bile i županijske ceste. Ove godine nije u planu niti jedna na velikopisaničkom području, ali to ne znači da neće biti u budućnosti.

-Zato smo i došli ovdje da vidimo koje su to prometnice u najlošijem stanju da ih se uvrsti u plan za iduću godinu – rekao je Marušić.

Pali se nada da će to biti potez Velika Pisanica-Polum-Bačkovica.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!