[FOTO] Počelo ‘krpanje’ sjevernog dijela korza. Evo kada počinje potpuna rekonstrukcija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon što je završen projekt aglomeracija na korzu, glavna bjelovarska šetnica ostala je u iznimno lošem stanju zbog čega su iz Gradske uprave odlučili ‘pokrpati’ dio korza prije velike rekonstrukcije nakon koje će u centru Bjelovara biti postavljene kocke.

-Aglomeracija je naravno oštetila asfalt i odlučili smo sjeverni dio korza pokrpati jer će on zadnji doći na red u rekonstrukciji. To je ionako novac od aglomeracije tako da nemamo troška po tom pitanju. Dakle, krpamo sjeverni dio korza da ljudi mogu normalno hodati, a južni dio nećemo jer nema smisla. Naime, vrlo brzo s južne strane počinje rekonstrukcija – rekao je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić i dodao.

-Početak potpune rekonstrukcije korza će očekuje početkom travnja i ići će u tri faze. Prva faza je od Gimnazije do DM-a. Tako da, ponavljam, nema smisla da sada krpamo taj južni dio korza kad će radovi uskoro krenuti. Druga faza je od DM-a do Zagrebačke banke i treća od Zagrebačke banke do Dječje knjižnice. Budući da će druga i treća faza ići tek nakon što prva završi, odlučili smo pokrpati taj dio korza da građani tih par mjeseci mogu normalno hodati tim dijelom korza – pojasnio je Brajdić.

Podsjetimo, rekonstrukcija korza će koštati 11.5 milijuna kuna


PODIJELI S PRIJATELJIMA!