[FOTO] Nakon dvije godine noćni život se vratio u Bjelovar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon dvije godine epidemioloških mjera, kafići i noćni klubovi dobili su dozvolu da rade do 2 sata u noći. Brojni Bjelovarčani su to sinoć iskoristili na najbolji mogući način i potpuno ispunili najpopularnije bjelovarske kafiće do kasno u noć.

‘Pivo se točilo, grlo se močilo’ ide pjesma od Daleke obale i tako je otprilike bilo, naravno uz pjesmu i ludu zabavu gotovo svih generacija. Inače, u nekoliko kafića poslije ponoći se bilo teško ‘probiti’ da se uopće naruči piće što govori samo jedno, Bjelovarčani su jedva dočekali da mogu imati duži izlazak što nam je i potvrdila naša sugovornica, 21-godišnja Maja.

-Pa bio je onaj dio kada kafići mjesecima nisu uopće radili, a zabranjeno je bilo imati okupljanja i kod kuće. Mladi smo, volimo se zabaviti i naravno da nam je to nedostajalo. Onda su uveli da se može biti vani do 12 tako da smo poslije ponoći znali ići kod nekoga u stan ili sjediti na klupi u parku i družiti se ako nije hladno. Ovo je sada prvi put nakon jako dugo vremena da se noćni život vratio i naravno da je cijelo društvo to došlo proslaviti – rekla nam je Maja.

Bjelovarčanin Dominik kaže da ne izlazi često, ali da se nakon dvije godine zaželio malo zabave.
-Znao sam da će večeras biti ludnica u gradu, ipak dvije godine nije bilo noćnog života. Svi smo se zaželjeli toga pa i mi koji ne izlazimo svaki vikend kao ovi mlađi. Čak je prevelika gužva, ali nema veze, neka se fešta. Ljudi su željni toga – rekao je Dominik.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!