Vodne usluge kupile zgradu nekadašnje perjanice bjelovarskog gospodarstva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Vodne usluge Bjelovar kupile su od Erste banke zgradu i dvorište bivšeg Elektrometala u Ulici Ferde Rusana 21. Kupoprodajna cijena iznosila je 8.5 milijuna kuna.

Zašto su se Vodne usluge odlučile na ovu investiciju pojasnio je gradonačelnik Dario Hrebak i predsjednik Uprave bjelovarskog Komunalca Ivan Ivančić.

-Elektrometal je nekada bio perjanica bjelovarskog gospodarstva. Mi kao Grad smo gledali i nadali se da će to možda netko preuzeti i pokrenuti nešto, ali to se nije dogodilo. Zgrada je zjapila prazna, gutao ju je protok vremena stoga su Vodne usluge kupile zgradu za vrlo povoljnu cijenu – kazao je gradonačelnik Dario Hrebak i dodao.

-Sredinom godine preuzimamo veliko vodouslužno područje koje se širi na cijelu županiju izuzev Čazme. Dakle, veliki sustav će ovdje biti posložen. Postojeći prostor Vodnih usluga je relativno mali, a mehanizacija se širi i sada će se imati novi, veći prostor – kazao je gradonačelnik Hrebak.

Predsjednik Uprave bjelovarskog Komunalca Ivan Ivančić istaknuo je da su Vodne usluge kupile ovu nekretninu jer im je potrebna.

-Kupili smo 9100 metara kvadratnog prostora s upravnom zgradom i skladišnom salom koja nam je izuzetno važna. Prostor nam je potreban jer znate i sami gdje se nalazimo, da imamo već sada pretrpanu ulicu vozilima kao i dvorište. Jednostavno smo prerasli prostor, a još traju investicije i ulaganja u proširenje voznog parka – kazao je Ivančić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!