Pomoć koja će omogućiti obrtnicima da sudjeluju na sajmovima, seminarima i stručnim skupovima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar i Udruženje obrtnika Bjelovar i ove su godine sklopili Ugovor o sufinanciranju rada Udruženja u visini od 80 tisuća kuna.

Tako će se sufinancirat među ostalim, nastup obrtnika na sajmovima, stručnim skupovima, kongresima, sudjelovanje na seminarima i edukacijama te strukovnim putovanjima.

-Gradu Bjelovaru su iznimno bitne vrijedne ruke naših obrtnika koji rade obiteljski posao i tako hrane i potiču sve nas. Moramo ih poduprijeti i mi to u Gradu i činimo. Jedan od obrtnika koji koristi naše poticaje je Darko Novotni koji na svim sajmovima promiče svoj obrt, ali i naš Grad – rekao je, između ostalog, zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

Predsjednica udruženja obrtnika Bjelovar Gabrijela Marija Patačko rekla je da se navedenih 80 tisuća kuna koristi na izlaganje na sajmovima, edukacije i slično.

-Sredstva Grada idu ciljano izlagačima da na sajmovima promoviraju svoj rad i svoje zaposlenike – rekla je, između ostalog, Patačko.

-Nama obrtnicima izuzetno su bitne potpore Grada -rekao je obrtnik Novotni i dodaje.

-Bez potpore ne bi mogli isfinancirati sudjelovanje na sajmovima, a upravo su nam oni najbolji dio promidžbe i prodaje. Stoga će nam ovo sada svima jako dobro doći – rekao je Novotni.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!