Dobar dio robe koja će ovoga vikenda biti izložena u Gudovcu već je – prodan!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Proljetni međunarodni bjelovarski sajam je tradicionalno mjesto posljednjih priprema za nadolazeću proljetnu sjetvu, pa su prizori tačaka punih vreća repromaterijala sastavni dio manifestacije. No, naglasak proljetne sajamske manifestacije je prije svega na opremi i mehanizaciji, pa se tako na jednom mjestu mogu kupiti i motika i višemilijunski strojevi. Nakon prisilne korona stanke, sada i izlagači i kupci željno iščekuju ovogodišnju sajamsku manifestaciju.

-Proljetni sajam se s godinama profilirao kao najveći prodajni sajam u državi, ako ne i u regiji. To je mjesto najveće kupnje i opreme, jedan dio robe koja dolazi na sajam je već rezerviran, jedan dio robe čeka kupce i do sada je velik dio izložene robe otišao u dvorišta kupaca. Očekujemo da će se to dogoditi i na ovom sajmu – kaže direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj.

Prednost sajamske manifestacije je što se razni prodavači poljoprivredne opreme i mehanizacije mogu obići na jednom mjestu, s njima se može razgovarati o popustima, priključcima, a za to će biti prilike od prvog do trećeg travnja na 23. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu i 17. Međunarodnom pčelarskom sajmu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!