[FOTO] Specijalci iz Lučkog s dugim cijevima češljaju Hrgovljane

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Članovi ATJ-a Lučko danas su s dugim cijevima izašli na teren u Ulici Miroslava Krleže u Bjelovaru.

Specijalci su pod punom opremom došli privesti u zatvor zaštitara iz Bjelovara kojem je sud dodijelio četiri godine i 10 mjeseci zatvor zbog pokušaja ubojstva.

Bjelovarska policija je čak blokirala dio ulice Miroslava Krleže dok je akcija ATJ-a Lučko trajala te novinarima naše redakcije nije bilo dozvoljeno bliže prići kući u kojoj se akcija odvijala.

Telefonski smo razgovarali sa suprugom čovjeka kojeg je ATJ-a Lučko došla privesti, ali ga na kraju nije našla kod kuće.

-Susjedi su me nazvali i rekli mi da policija s dugim cijevima mi razbija vrata i ulazi u kuću. Odmah sam dojurila s posla da vidim šta se događa. Moj muž bi trebao ići u zatvor, ali on je teško bolestan i nije doma. Liječi se na drugim mjestima tako da ga naravno nisu našli ovdje, ali zato su mi razbili potpuno nova vrata, prolili vodu od psa po parketu. A još uvijek nisam vidjela nalog. To je nedopustivo. Pretresli su mu kuću i okrenuli je naopačke – rekla nam je supruga osuđenog zaštitara u Bjelovaru.

Inače, policijski službenik koji je blokirao ulicu nam je rekao da se ne smijemo približiti jer može doći do pucnjave, a iz pouzdanih izvora saznajemo da je bjelovarska policija pozvala ATJ Lučko jer smatra da se radi o opasnom čovjeku koji se skriva u blizini svoje kuće.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!