Danijel Lovrić uoči velikog derbija: Utakmica će paklena i otvorena, a rezultat, reći ću vam…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mladost iz Ždralova sutra u Svetom Martinu na Muri igra veliki derbi protiv NK Polet, vodeće momčadi 3. HNL Sjever.

Kada se uzme u obzir da je Polet trenutno prvi s 48 bodova, a Mladost iz Ždralova druga s 44 boda na prvenstvenoj ljestvici, onda je sasvim jasno da bi se sutra moglo dosta toga odlučiti ili još više ‘zakuhati’.

Inače, u prvih šest kola nastavka prvenstva Mladost iz Ždralova je ostvarila pet pobjeda i jedan neriješen rezultat.

-Da, planirali smo do derbija s Poletom imati svih šest pobjeda, ali igrali smo 1-1 s Međimurjem. No, dobro to je isto bio derbi, nije nas išlo i odmah smo krenuli dalje. Sutra nas čeka veliki derbi protiv jake momčadi. Posebno su moćni u napadu i bit će pakleno, no ja sam uvjeren da ćemo pobijediti. Nismo bahati, ne idemo tamo bahato, jako dobro znamo kako je Polet jak, ali mi u svakoj utakmici idemo po tri boda i tako će biti i sutra – naglasio je trener Mladosti iz Ždralova Danijel Lovrić koji je istaknuo da Mladost ove sezone nije izgubila ni jednu utakmicu u gostima.

-Budući da oni imaju jak napad, a i mi smo momčad koja voli napadati, mislim da će utakmica biti otvorena i da će gledatelji uživati. Nemamo kartone, nemamo ozlijeđenih igrača. Na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igrača i idemo ostvariti naše planove – kazao je trener Lovrić.

Inače, nakon derbija s Poletom, Mladost iz Ždralova sljedeće kolo očekuje još jedan derbi, naime na Brdo dolazi NK Bjelovar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!