Igor Brajdić: Uskrsni ukrasi su vraćeni u prvobitno stanje, a onakvi postupci kreću od kućnog odgoja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nepoznati  vandali sinoć u središnjem parku uništili uskrsne ukrase o čemu smo prvi pisali.

Zbog navedenog incidenta kontaktirali smo zamjenika gradonačelnika Igora Brajdića koji nam je rekao da je odmah u 6 ujutro reagirao i da je već sve popravljeno i vraćeno u prvobitno stanje.

-Mislim da bi ponekad svatko od nas se trebao zapitati na koji način mi osobno doprinosimo kvaliteti života u našemu gradu. Jesmo li danas dovoljno učinili da bi nam sutra bilo bolje?! I razumijem gnjev ljudi, ogorčenost politikom, malim primanjima a visokim porezima i da ništa nije naša briga, a opet je. Jer, znamo prigovarati, znamo u detalj što nam sudjed radi a mi sami bi to bolje od njega dok istovremeno ne vidimo sebe i svoje postupke. Sve je uvijek nečiji tuđi posao, a ne naš – rekao je zamjenik gradonačelnika Brajdić i nastavio.

-Neki dan u Hrgovljanima je danima stajao veliķi komad razbijenog stakla na dječjem igralištu i nitko ga nije pokupio. Zatim, slučaj nestale ograde na igralištu u Radničkom naselju što smo već prijavili policiji još ranije. Danas vandalizam u parku koji će najviše pogoditi najmlađe jer su se oni najviše veselili. I svakodnevno mnoštvo događaja. Sve to rade ljudi, ništa se samo od toga nije moglo dogoditi i sve kreće od kućnoga odgoja. Vjerojatno isti oni ljudi koji su sigurno moralni po brojnim drugim aktivnostima. Jedni od nas. Zato molim sve da razmisle još jednom što smo učinili danas mi sami da bi nam sutra svima bilo lakše. Što se tiče konkretnoga događaja saznao sam za njega nešto poslije 6 sati ujutro i odmah o tome obavijestio stručne službe Grada i ljude zadužene za održavanje parka kojima se ovim putem zahvaljujem na brzoj reakciji – kazao je Brajdić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!