Žalba zaustavlja radove na korzu! Za zamjenika Brajdića to nije ništa neobično

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – “Imam jednu vijest, nije toliko dobra, ali sve je to dio posla” – tako je dogradonačelnik Bjelovara Igor Brajdić obznanio vijest da se radovi na bjelovarskom korzu dodatno usporavaju. Razlog? Ni manje ni više nego zbog žalbe na odabir izvođača.

– Iako je danas Bjelovar jedno veliko gradilište i nema građanina koji mi ne prilazi i kaže da se u gradu radi, dogodila se žalba. Izjavljena je žalba na korzo. To je legitimno i normalno da jedna tvrtka ima pravo uložiti žalbu na drugu tvrtku. S nama u upravi to nema veze niti na to možemo utjecati. Od toliko gradilišta, na nekom se to moralo dogoditi – kaže Brajdić.

Na odluku u odabiru izvođača radova žalile su se bjelovarske tvrtke Hidroregulacija Poduzeće za ceste, kao zajednica ponuditelja. Žalba ide na državnu komisiju koja će o istoj odlučiti. To u prijevodu znači da će, ovisno koliko komisija bude odlučivala o žalbi, radovi na korzu ostati na mjestu.

– Prema praksi, to je nekih dva mjeseca – poručuje dogradonačelnik.

Pohvale na grad kao gradilište stižu sa svih strana, no radovi na ‘jednoj od najljepših šetnica u državi’, kako je Brajdić najavio u listopadu prošle godine, svoju ljepotu će prisilno morati staviti na čekanje.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!