[FOTO] Umjesto kanalizacije dobili ogromnu jamu punu vode. Bravo majstori!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Da u Bjelovaru zaista ponekad treba ima strpljenja kada je u pitanju brzina i kvaliteta javnih radova dokaz je i slučaj u naselju ‘Jošine’, točnije ulici Vlahe Bukovca. No, u ovom slučaju radi se i o teškim sigurnosnim propustima.

Dakle, Vodne usluge Bjelovar su kao investitor naručile dogradnju sustava odvodnje u Ulici Vlahe Bukovca, a izvođenje radova je pripalo tvrtki Kograd.

No, dio stanovnika ulice je šokiran kako se radovi izvode, posebno obiteljske kuće koje se nalaze pokraj ‘bazena’ koji je iskopan nekoliko metara od dvorišta.

-Kada su počeli radovi rekla sam neka se radi, super. Bila sam strpljiva cijelo vrijeme, nisam gunđalo i ne volim prigovarati, ali ovo sada više nema smisla. Pogledajte kakav bazen mi je iskopan pet metara od mog dvorišta. I tako stoji dva mjeseca! Je li to normalno – kaže nam stanovnica Ulice Vlahe Bukovca (podaci poznati redakciji)

-Dva mjeseca to tako stoji i nitko ništa. Čekala sam i mislim, ajde sredit će se nešto, no ništa se ne događa. Djeca se igraju oko tog bazena, a mi moramo stražariti da neko dijete ne upadne i ne utopi se. To je potpuno nesigurno, neograđeno, ne znam ni zašto ni kako su to napravili. Ma užas. S tim da još danima nisam uopće mogla izaći iz dvorišta s autom. Hoće li netko nakon dva mjeseca nešto poduzeti s tim bazenom u našoj ulici – pita se naša sugovornica.

Prošli smo dužinom cijele ulice koja potpuno razrovana i ima više dubokih rupa koje su slabo ili nikako ograđene.

Zašto je to tako izvijestit ćemo kada dobijemo odgovore odgovornih.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!