Treneri Lovrić i Bilobrk najavljuju vrhunsku igru u bjelovarskom ‘el clasicu’, a rezultat…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sutra u 16.30 sati igra se derbi koji se dugo očekuje. Naime, u sklopu 22. kola 3. HNL Sjever Mladost iz Ždralova dočekuje NK Bjelovar.

Obje momčadi su u velikoj formi. Mladost je u prošlom kolu na gostovanju deklasirala vodeću momčad lige ‘Polet’ i približila joj se na samo jedan bod, dok je Bjelovar uvjerljivo pobijedio Rudar s 3-1.

 

Razgovarali smo s trenerima Mladosti i Bjelovara koji su za Klikni.hr najavili sutrašnji bjelovarski ‘el clasico’.

-Bit će tvrdo. Bjelovar je odlična momčad i nisu bez razloga odmah do nas na ljestvici. Ulog je popriličan, ali opet baš ništa se neće sutra riješiti jer još ima nakon toga pet jakih kola. Mi svakako idemo po pobjedu i vjerujemo da ćemo ju ostvariti i da će utakmica biti odlična. Protiv Poleta smo igrali jako dobro, i ne treba puno dirati ono što je dobro, no ne bi još o sastavu dok ne odradimo posljednji sastanak – kazao nam je trener Mladosti Danijel Lovrić.

Trener NK Bjelovar Luka Bilobrk podigao je momčad na zavidnu razinu i za Ždralovčanima sada zaostaju samo dva boda.

-Mi sutra idemo najboljoj momčadi lige. Fenomenalno su posloženi, imaju odličnog trenera i entuzijastičnog predsjednika i ja im čestitam na tome. Što se tiče nas, mi smo skromna ekipa koja ne daje velike najave, već pričamo na terenu. Od početka govorimo, na nama je da šutimo i radimo. Sutra idemo odigrati odličnu utakmicu pa ćemo vidjeti gdje će nas ona dovesti, a rezultat ne mogu prognozirati – rekao je Bilobrk.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!