[FOTO] Djeca pronašla sve skrivene čokoladne pisanice, Moto zečevi požurili darivati one manje uspješne

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Potraga za pisanicama u sklopu manifestacije Pisanicom do Uskrsa obradovala je danas najmlađe Bjelovarčane. Točno u 11 sati krenuli su skupljati četiri tisuće čokoladnih pisanica skrivenih u parku.

Premda je jedino pravilo bilo da se pisanice ne skupljaju prije najavljenog starta, neki to nisu najozbiljnije shvatili. Da ne bude suza pobrinuli su se Moto zečevi koji su stigli otprilike pola sata ranije nego je bilo predviđeno. Oni su djeci koja nisu bila uspješna u potrazi donijeli još slatkiša. Najhrabriji su s Moto zečevima sjeli na motocikle kako bi se fotografirali. Dogradonačelnik Igor Brajdić sretno je ustvrdio da se u središnjem gradskom parku okupilo više od dvije tisuće ljudi.

– Uspjeli smo u organizaciji, drago mi je da su djeca sa svojim roditeljima došla tražiti čokoladne pisanice. Znam da ih nisu svi odmah pronašli, ali zato su tu naši Moto zečevi koji su došli s dodatnim pisanicama pa je svako dijete dobilo svoju – rekao je te dodao kako mu je žao što su neka djeca s potragom krenula ranije. A je li dogradonačelnik kao dijete sudjelovao u potrazi za pisanicama?

– Ja kao mali nisam tražio pisanice, ali baš zato smo željeli ovo organizirati da današnje generacije traže pisanice i da steknu tu naviku – poručuje. Okupljenim roditeljima i djeci obratio se i gradonačelnik Dario Hrebak.

– Nadam se da je svako dijete pronašlo svoje jaje, ali osigurali smo i za one koji su imali nešto manje sreće da dobiju svoje jaje i odu s osmijehom s ove naše manifestacije kući. Želim sretan Uskrs svima vama, svako dobro, puno zdravlja, sreće, veselja i da se konačno vratimo starom normalnom – zaključio je Hrebak.

U park je stigao i župan Marko Marušić sa svojom obitelji
Moto zečevima pridružio se i jedan Moto Mraz


PODIJELI S PRIJATELJIMA!