Josip Pećina: Idemo po prvo mjesto u ligi za ostanak, a ždrijeb u kupu nas nije mazio

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Rukometni klub Bjelovar pobjedom nad Umagom (32-25) dva kola prije kraja i matematički je osigurao ostanak u Premijer ligi. Razgovarali smo s trenerom prve ekipe Josipom Pećinom koji kaže da je s obzirom na sve što se događalo, zadovoljan sezonom.

-Mogli smo osvojiti 3-4 boda više, ali s obzirom na puno pehova koje smo imali zadovoljan sam što smo dva kola prije kraja osigurali ostanak. Imali smo dosta ozljeda tijekom sezone, bilo je situacija u kojima nam se jedan važan igrač oporavi i taman se drugi ozljedi. Dosta nas je i korona izbacivala iz ritma, ali sve u svemu dobro smo to odradili i postali smo jedan stabilan prvoligaš što nije mala stvar – kazao je Pećina i nastavio.

 

-No, nije još kraj sezone. Nema odmora dok nije gotovo i idemo probati osvojiti prvo mjesto u ligi za ostanak. I u kupu smo napredovali i to čak dvije stepenice više od prošle sezone. Došli smo do četvrtine finala gdje nas ždrijeb baš nije mazio i idemo na Nexe u Našicama. Naravno da su oni veliki favoriti, no idemo se boriti do krajnjih granica pa što bude – naglasio je Pećina kojeg smo upitali rade li se već planovi za sljedeću sezonu.

-Pa dobro, ova još nije ni završila, ali da svakako treba misliti unaprijed. Nisam pristalica velikih promjena, tako mislim da ćemo zadržati veliki dio ekipe. Možda neki igrači odu, ali to neće onda biti do mene. Imamo nekoliko dobrih mladih igrača iz našeg pogona koje ćemo početi još više forsirati i mislim da ćemo i sljedeće sezone biti dobra momčad, no ajmo prvo završiti ovu sezonu – kazao je Pećina.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!