Iz Cavtata u BBŽ stigle tri velike nagrade za ruralni turizam. Evo tko su dobitnici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jučer su u Cavtatu dodijeljene nagrade ‘Suncokret ruralnog turizma’, a na područje Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije stigle su tri nagrade.

-Nagrade su uručene jučer u sklopu kongresa o ruralnom turizmu. U našu županiju su stigle tri nagrade. Zlatno priznanje u kategoriji craft turizma je dobio Beer List iz Daruvara, srebrnu plaketu u kategoriji craft turizma je dobio OPG Fredi Pali sa svojom kušaonicom i destilerijom i posebno priznanje je dobila manifestacija ‘Jesen na Bilogori’ u Velikom Trojstvu – kazao je direktor Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Marcel Medak te dodaje.

-To je dodatan poticaj za našu županiju koja je pretežno ruralno područje i ovo je vrlo dobar smjer u kojem idemo jer priznanje struke je tu i to je važno. Nastavit ćemo tim putem – naglasio je direktor Medak.

Fredi Pali, vlasnik istoimenog OPG-a dobitnik je nagrade u kategoriji ‘craft turizam’.

-Dobio sam brončani suncokret za našu kušaonu koja je novootvorena u Velikoj Pisanici. Dakle, kušaonu za prirodne sokove, rakije i vina. To je jedina kušaona takvog tipa na području Bjelovarsko-bilogorske županije i to je jedan od novih sadržaja turizma u našoj županiji – kazao je Pali i dodao.

-Moram reći da je u Cavtatu bilo odlično, organizacija na visokom nivou, bila je ministrica poljoprivrede, mnogo župana iz cijele Hrvatske. Ima mnogo vrhunskih destinacija, konkurencija je velika što je i dobro zaključio je Pali.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!