U središnjem parku počele pripreme za Praznik rada. Osigurano je 1800 porcija graha, a tek koliko litara piva…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U nedjelju 1. svibnja nakon gotovo tri godine u središnjem parku obilježit će se Međunarodni praznik rada. Grad Bjelovar tako je osigurao 1800 porcija graha i 600 litara piva. Dok je za slatki dio zadužena Češka obec Bjelovar koja će, kao i prijašnjih godina, pripremati svoje domaće kolače.

Dakle, u nedjelju, 1. svibnja, sve počinje kulturno-umjetničkim programom u 10 sati i nastupom udruga, članica Zajednice udruga u kulturi Grada Bjelovara. Nastupit će Češka obec, HORKUD Golub, Bjelovarski slavuji, KUD Bjelovar te Plesni klub H8.

Podjela graha krenut će od 10:30 sati.

Također, i ove godine održat će se tradicionalna Moto budnica, ponovno u organizaciji Moto kluba Bjelovar. Okupljanje sudionika budnice je od 4 sata na parkiralištu Dvorane europskih prvaka.

U 5 sati, nakon formiranja kolone, motoristi će krenuti određenom rutom u pratnji policije. Ruta prolazi prigradskim i gradskim ulicama u dužini od oko 50 km, a završava na Sajamskom prostoru u Gudovcu. Plan dolaska na Sajam je između 6:30 i 7:00 h, nakon čega slijedi druženje sudionika. Na istome mjestu, u 8:00 h održat će se Poligon sigurne vožnje – naveli su iz Grada Bjelovara.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!