[VIDEO] Bjelovarski gradonačelnik uhvaćen kako pije na poslu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak u utorak je uhvaćen s čašom u ruci, i to za vrijeme radnog vremena. Pritom u čaši nije bio sok, ni mineralna voda, već – pivo!
Da ne bi bilo zabune, Hrebak nije pokleknuo i nije se stresa koji sa sobom nosi nekoliko političkih dužnosti počeo rješavati opijanjem, već je nazdravio uspjehu bjelovarske pivovare Zeppelin. Vrhunsko craft pivo iz male bjelovarske manufakture u posljednjih je nekoliko godina osvojilo domaće tržište i poslužuje se u najboljim hrvatskim restoranima. Bjelovarčani pak imaju tu privilegiju da ga mogu kušati u pivnici koja djeluje u sklopu pivovare.

Popularnost bjelovarskog piva odlučili su iskoristiti u Gradu i Turističkoj zajednici Bilogora-Bjelovar pa će Zeppelin ubuduće biti uvršten u redovnu turističku ponudu grada. Osim što će biti pozvani da u pivnici kušaju vrhunsko pivo i kulinarske specijalitete iz Zeppelinove kuhinje, gosti će imati priliku obići kompletan pogon za proizvodnju kako bi vidjeli kako pivo nastaje, baš kao što je to danas učinio Hrebak. A spomenuti obilazak predviđa da se na samom kraju procesa finalnim proizvodom – nazdravi!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!