[FOTO] Ljubitelje cvijeća i buduće mladence svi putovi ovoga vikenda vode u Gudovac!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na sajamskom prostoru u Gudovcu u subotu dopodne započeo je prvi sajam cvijeća i vjenčanja, kojemu je, sudeći po broju izlagača i posjetitelja, zacrtana svijetla budućnost. Još nije kasno da provjerite sve novosti iz svijeta vjenčanja, ali i iznenadite nekog sebi dragog buketom cvijeća ili sadnicama jer riječ je o dvodnevnom sajmu.

“Htjeli smo organizirati jedan manji sajam u periodu između Proljetnog i Jesenskog i ovo je rezultat. S obzirom da je riječ o prvijencu, izuzetno smo zadovoljni odazivom izlagača i posjetitelja. Uspjeli smo na jednom mjestu okupiti sve ono što je bitno za vjenčanje, od fotografa, preko rasvjete, razglasa, vjenčanica i slično. Cvijeće je povezano s vjenčanjima, a i sada je sezona pa se i taj dio dobro uklopio. Povezali smo tu još i naše tradicionalno natjecanje u roštilju koje je ustavi naša zahvala našim partnerima”, poručuje Zlatko Salaj, direktor Bjelovarskog sajma. S obzirom da je u njegovo vrijeme pokrenut i danas vrlo uspješan Pčelarski sajam, iskustvo mu govori da Sajam cvijeća i vjenčanja ima velik potencijal.

Ivana Stary, jedna od izlagačica, zadovoljna je organizacijom, brojem potencijalnih kupaca, a prvenstveno prilikom da se pokaže izvan društvenih mreža koje su joj, tijekom razdoblja globalne pandemije koronavirusa, bile glavni kanal prodaje. Stary se bavi izradom  personaliziranih poklona za svatove, ali i druge svečane i vesele prilike.

“Nedavno sam otvorila obrt i odlično se osjećam na ovakvim sajmovima koji mi pružaju priliku da se s nađem uživo s drugim ljudima i to nakon stvarno dugo vremena. Drago mi je što je napokon počela i sezona vjenčanja, također nakon dugo vremena. Samo neka svi budu zdravi i sve će biti super”, rekla nam je Stary.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!