Kako su se glumci snašli u ulogama izložaka, knjižničara i motoalkara?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarski odjeci kazališta, popularni BOK su prodisali punim plućima. Bjelovar je ovog prijepodneva zahvaljujući bogatim popratnim sadržajima bio pod opsadom glumačkih imena koja su radila sve samo ne glumila. Sadržajno bogat dan je otvorila jedinstva u svijetu Izložba glumaca u salonu namještaja.

Glumci su se spremno odazvali izložiti sebe

I dok su bokovski veterani poput Enisa Bešlagića znali što ih čeka i željno čekali drugačiji vid predstavljanja publici, drugima poput Elme Jukić koju će bjelovarska publika večeras gledati u hit predstavi ‘Sjećaš li se Dolly Bell’ to je bilo prvi put da je bila izložak.

-Osjećam se vrlo izloženo. Dobro je, simpatično, nikada nisam radila izložbeni dio posla – smije se Jukić.

Elma Jukić

Iz uloge živućih izložaka dio glumaca je uskočio u onu knjižničara. Iako se, priznaje, zbog utjecaja na mlade umove kojima preporučuje knjige nikada ne bi usudio raditi taj posao, postati knjižničar na kratko je kao ispunjenje djetinjeg sna, kaže Siniša Ružić.

Glumci su se sjajno snašli u ulozi knjižničara

-Volio bih malo biti knjižničar jer sam ja knjižni moljac. Doduše više u mlađim danima, ali možda sam bio dosta knjiga i dužan, pa sada imam grižnju savjesti i moram sve pregledati doma. Mislim da je važno danas potaknuti ljude da čitaju. Čast je što su nas glumce pozvali – kaže Ružić koji na upit preporuke spremno govori da čitati trebamo Damira Karakaša i žensko pismo, pjesnikinje.

Mariji Škaričić se ispunila želja iz djetinjstva

I poezija i proza su pali u drugi plan na najuzbudljivijem dijelu današnjeg programa, glumačkoj moto alci na kojoj se kako to bjelovarski običaj nalaže žustro borilo za pogodak u ništa i počasnu nagradu za posljednje mjesto, vijenac s kobasicama. Najmanje oštro oko i najneprecizniju ruku ovog je puta imao Enis Bešlagić koji je kobase ipak predao svom vozaču.

-Nema bacanja, kriza je. Nadam se da će se moji motoristi nahraniti dobro i da ćemo sljedeće godine biti još spremniji da uzmemo trofej, ali pošto smo vidjeli da su prve tri nagrade sve slične i to od drveta, mi smo se odlučili za onu koja je nešto konkretnija – kaže u svom stilu Bešlagić.

Najbolji i najgori alkari i alkarke

Pobjednik ovogodišnje moto alke međutim nije glumac već radijski voditelj, Ivan Ileković s Alfa radija koji priznaje da mu je ipak malo žao što nije prvi odozada.

-Moram biti iskren da sam razočaran. Nakon probne vožnje sam očekivao da ćemo na Alfa radiju svirati samo tužne pjesme, ali svirat ćemo sretno od jutra – komentira Ileković i najavljuje promjenu taktike i vježbanje promašaja, pa mu želimo manje sreće drugi put.

Tugu za vijencem s kobasicama je zaliječio pobjedom
Erna Rudnički je osvojila treće mjesto
Svoje alkarske vještine je pokazao i Kristijan Ugrina
Goran Navojec je ostao praznih ruku
Pobjednik alke, voditelj Alfa radija Ivan Ileković

PODIJELI S PRIJATELJIMA!